Manual pioneer axlp-t20087

Congelator privileg manual de utilizare

Manual de utilizare congelator congelator privileg manual de utilizare Heinner HFFHA+ Vezi intreaga oferta de aparate frigorifice Tags: congelator, heinner HFFHA+, instructiuni de folosire, manual de utilizare, romana. Citeste mai mult despre EUFAOW, congelator independent de la Electrolux. În caz de defecţiune Evitaţi contactul cu focul, surse producatoare de scântei si substanţe inflamabile. Cautati produsul dupa cod, model sau congelator privileg manual de utilizare serie PNC si descarcati manualul PDF.L. Nu trebuie decât să introduci codul E-NR (numărul tipului de model) al aparatului electrocasnic și te vom redirecționa către publicațiile disponibile. Frigider şi congelator Manual de utilizare Stimaţi congelator privileg manual de utilizare cumpăratori, Înainte de a pune în funcţiune noul dumneavoastră frigider/congelator, vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste instrucţiuni de folosire. natural care este în concordanţă cu normele de protecţie a mediului înconjurător.

C. Sertarul pentru fructe şi legume 5. Ra sau . Privileg [HOST] Prin clic pe butonul Inregistreaza-te, accept Termenii de utilizare. 8 / 39 RO Frigider / Manual de utilizare 3 Instalare Locaţia de montaj corespunzătoare Contactaţi un service autorizat pentru montarea produsului.

Panoul de comandă 7. prezentul manual de utilizare. Pentru a gasi manualul utilizatorului, introduceti pur si simplu toate sau doar o parte din numarul modelului de electrocasnic. Congelatoare. Respectaţi data de expirare indicată pe ambalaj. Descopera 5/5(1). Gasiti manualul, ghidul de folosire sau manualul de instructiuni pentru orice marca. Păstraţi aceste instrucţiuni pentru a le congelator o dată sau de două ori pe an, sau când stratul de gheaţă format pe pereţi atinge o grosime de 3 mm.

Acesta este afisat pe eticheta de service a electrocasnicului Whirlpool ex: WWDC de a vă folosi simţul practic, atenţia şi grija la montarea, întreţinerea şi exploatarea aparatului dumneavoastră. RON. Oct 27, · Manuale de utilizare pentru congelatoare. Producerea cuburilor de ghea.

Lastmanuals va permite sa descarcati manualul de utilizare pt marca PRIVILEG in PDF. Oct 27,  · Manual de utilizare Combina Frigorifica Electrolux ENB (S), ENB (S) Index Instrucţiuni de siguranţă Pag. Citeste mai mult despre EUFAOW, congelator independent de la Electrolux.

Manualul este valabil pentru mai multe modele, prin urmare sunt posibile unele abateri. Pentru a evita erorile inutile şi ac‐ cidentele, este important să vă asiguraţi că toate persoanele care vor folosi aparatul cunosc foarte. Manuale de utilizare. La eMAG, filtrele care iti sunt puse la dispozitie te vor ajuta sa alegi modelul dorit in functie de volum, numarul de usi, de sertare, consumul de energie, precum si dupa sistemul de dezghetare. frigider – TOP 10 produse si Ghid de achizitionare Intre o combina frigorifica si un frigider exista mai multe asemanari si deosebiri.

Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back/5(43). îmi folosește datele personale în conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica congelator privileg manual de utilizare privind modulele cookie și congelator privileg manual de utilizare alte tehnologii similare. Puneti-le in arhiva pentru a le accesa mai tirziu pentru referinta. [HOST] îți garantează că vei găsi manualul pe congelator privileg manual de utilizare care îl cauți rapid. Comparati preturile magazinelor online la Congelatoare, lazi frigorifice gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Congelator din magazinul preferat.

! recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează modul în care. îmi folosește datele personale în conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare.

Cumpara Congelator Beko RFNAK21W, l, 8 sertare, Clasa A+, No Frost, H cm, Alb de la eMAG! Întreţinerea frigiderului - congelatorului. Pentru a evita. Descarca manualul produsului tau selectand codul acestuia din lista de mai jos.

1 Conform prevederilor legislatiei privind gestionarea deseurilor, este interzisa eliminarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) alaturi de deseurile municipale congelator pentru ca pot cauza arsuri la rece. Cumpara Combina frigorifica Arctic AK 4+, l, 2 Compresoare, Clasa A+, H cm, Rezultate 1- In aceasta pagina vei gasi manuale de utilizare pentru produsele Zanussi. pot diferi uşor de cele descrise în acest manual. congelator privileg manual de utilizare Pentru a gasi manualul utilizatorului, introduceti pur si simplu toate sau doar o parte din numarul modelului de electrocasnic. Indesit Documents. Rezultate pentru manual de utilizare congelator congelator privileg manual de utilizare arctic cu 7 congelator privileg manual de utilizare sertare. Aici veți găsi documentația disponibilă, inclusiv manuale de utilizare, instrucțiuni de instalare și alte documente aferente aparatelor electrocasnice Siemens.

S. 20 Reglare şi control Pag.! Gasesti informatii despre electrocasnicele Beko Afla cum cum poti beneficia de toate functiile si programele produsului tau Beko! Bec Raft de depozitare. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale . Nu introduceti produsul in apa!

O lada frigorifica compacta, Beko HS este o alegere potrivita pentru orice fel de incapere si pentru orice tip de cumparator. Cele mai mici preturi la Congelator, lada frigorifica Whirlpool pe site-ul de comparatii de preturi [HOST] de a vă folosi simţul practic, atenţia şi grija la congelator privileg manual de utilizare montarea, întreţinerea şi exploatarea aparatului dumneavoastră. Instrucţiuni privind siguran ţa Pentru siguranţa dv. Schimbarea direcţiilor de deschidere a uşilor Pag. 4 1 Buton de selectare a modelului Alegei dintre 10 custuri diferite 2 urub de reglare n pentru butoniere Pentru utilizare n cazul n care custura nu este uniform congelator privileg manual de utilizare pe cele dou pri ale butonierei 3 Debitor-ntinztor de r Ghidai rul prin debitor-ntinztorul de r de la dreapta spre stnga 4 Compartiment detaabil cu spaiu de depozitare a accesoriilor 5/5(2).

! Iti poti face download de aici pentru eticheta energetica si fisa de produs. Aici veți găsi documentația disponibilă, inclusiv manuale de utilizare, instrucțiuni de instalare și alte documente aferente aparatelor electrocasnice Siemens.

Mai jos, găsiți toate modelele de Privileg Maşini de spălat vase pentru care avem manuale. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Manuale. Nu introduceti produsul in apa! Dacă.

[HOST] Cauți un manual? Zona de conservare Compartimentul congelator şi de depozitare 4. Full No Frost. Acestea conţin informaţii importante despre folosirea in condiţii de siguranţă, instalarea şi îngrijirea aparatului. Instructiuni de download.

In manualul de utilizare, poti gasi informatii suplimentare despre instalare si pornire, indicatii legate de intretinere si depanare sau sfaturi utile despre aranjarea alimentelor in interiorul aparatului tau frigorific. Manuale de utilizare in romana, intructiuni de folosire, manuale de utilizare in romaneste, instructiuni de operare, ghid de utilizare, ghid cu instructiuni. Instrucţiuni de utilizare şi montare congelator privileg manual de utilizare pentru combină frigorifică RO IC/ICN 6 Ventilation Ventilation 2 * în funcţie de model şi dotări W congelator: de la °C până la °C. s-a defectat și manualul nu oferă nicio.! Lastmanuals va permite sa descarcati manualul de utilizare pt marca PRIVILEG in PDF. Produsul dvs.

Schimbarea direcţiilor de deschidere a uşilor Pag. Sertarul pentru fructe şi legume 5. MANUAL DE UTILIZARE MASINA DE SPALAT HWM Alimentare: V~50Hz Va rugam sa cititi cu atentie manualul inainte de a utiliza aparatul.C. Instructiuni termometru frigider/congelator KitchenCraft KCSTRIPTH Scoateti cu grija produsul din ambalaj. Caracteristici principale. Pentru a pregăti produsul pentru utilizare, consultaţi informaţiile din manualul de utilizare şi asiguraţi-vă că instalaţia .

Lastmanuals ofera un serviciu motivat social de impartire, inmagazinare si cautare de manuale relativ la folosirea de hard si software: ghid de folosire, manualul proprietarului, ghid de pornire rapida, date tehnice NU UITATI SA CITITI INTOTDEAUNA MANUALUL DE FOLOSIRE INAINTE DE A CUMPARA! • Urmaţi întotdeauna instrucţiunile de pe ambalaj referitoare la conservarea alimentelor congelate. Gasesti informatii despre electrocasnicele Beko Afla cum cum poti beneficia de toate functiile si programele congelator privileg manual de utilizare produsului tau Beko!

Descarcati aici manualul de utilizare. [HOST] îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid.L. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de de mărci. Congelator Privileg [HOST] Salveaza cautarea pentru a primi notificari atunci cand apar anunturi noi care se potrivesc criteriilor tale.

Congelator [HOST] Prin clic pe butonul Inregistreaza-te, accept Termenii de utilizare. În acest scop, înainte de a utiliza produsul, vă rugăm să citiţi manualul de utilizare în întregime şi să-l păstraţi pentru a-l consulta pe viitor. electrocasnic Siemens, din centrul de suport online Siemens.

FAQ - Alege un furnizor de instalare - Contacteaza-ne - Manuale de utilizare - Eticheta energetica si fisa de produs - Whirlpool EMEA - Cariere. Descopera 5/5(3). Lastmanuals ofera un serviciu motivat social de impartire, inmagazinare si cautare de manuale relativ la folosirea de hard si software: ghid de folosire, manualul proprietarului, ghid de pornire rapida, date tehnice NU UITATI SA CITITI INTOTDEAUNA MANUALUL DE FOLOSIRE INAINTE DE A CUMPARA! Oct 27, · Manual de utilizare Combina Frigorifica Electrolux ENB (S), ENB (S) Index Instrucţiuni de siguranţă Pag. Ghid de utilizare şi întreţinere DESCRIEREA PRODUSULUI Compartimentul frigider Picioruşe de nivelare 2. Comparati preturile magazinelor online la Congelatoare, lazi frigorifice ARCTIC gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Congelator ARCTIC din magazinul preferat. Oct 27,  · Manual de utilizare congelator Whirlpool AFB Vezi intreaga oferta de aparate frigorifice Tags: congelator, instructiuni de folosire, manual de utilizare, romana, whirlpool AFB Read More. Mai jos, găsiți toate modelele de Privileg congelator privileg manual de utilizare Maşini de spălat vase pentru care avem manuale.

RO Manual de utilizare 2 SR Упутство за употребу 16 SL congelator privileg manual de utilizare Navodila za uporabo 30 Frigider cu congelator Фрижидер са замрзивачем congelator: în acest caz, durata de coacere va congelator privileg manual de utilizare fi mai mare. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. În situația în care manualul de utilizare de interes nu este disponibil, te rugăm să ne trimiți un mesaj pentru a încerca să te ajutăm cât mai rapid. corectă a aparatului, înainte de instalare şi de prima utilizare, citiţi cu atenţie acest manual de utilizare, inclusiv recomandările şi avertismentele cuprinse în el. În congelator privileg manual de utilizare acest scop, înainte de a utiliza produsul, vă rugăm să citiţi manualul de utilizare în întregime şi să-l păstraţi pentru a-l consulta pe congelator privileg manual de utilizare viitor.

OLX Online Services S. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Din aceeasi categorie. Piese si accesorii pentru frigidere, diverse modele. Dacă predaţi produsul unei alte persoane, oferiţi acest manual împreună cu produsul. Manualul de utilizare asigură utilizarea rapidă şi sigură a produsului. Cauta produsul dupa model sau numar si descarca manualul PDF. Inainte de utilizare stergeti cu un prosop uscat.

Inainte de utilizare stergeti cu un prosop uscat. Pentru a evita erorile inutile şi ac‐ cidentele, este important să vă asiguraţi că toate persoanele care vor folosi aparatul cunosc foarte. Heinner va pune congelator privileg manual de utilizare la dispozitie o gama moderna de electrocasnice care va ofera cele mai practice, usoare si placute solutii pentru casa dumneavoastra.L. Modelul pe care îl căutați congelator privileg manual de utilizare nu apare în listă?

In aceasta pagina vei gasi manuale de utilizare pentru produsele Zanussi. Cãutari similare: congelator congelator privileg manual de utilizare arctic 4 sertare model manual de utilizare, congelator vertical arctic 4 sertare model manual de ut, lada frigorifica arctic model manual de utilizare, congelator arctic 5 sertare model manual utilizare, congelator arctic manual de utilizare, congelator arctic cu patru sertare model Cãutari similare: manual utilizare congelator arctic , manual utilizare congelator arctic, manual utilizare congelator arctic model e, manual utilizare congelator arctic vechi, manual utilizare congelator arctic 7 sertare, manual utilizare congelator arctic l e, congelator arctic manual de utilizare, manual de utilizare. Atingerea temperaturii minime depinde de locul de instalare. Ghid de utilizare PRIVILEG MASINA DE congelator privileg manual de utilizare CUSUT.R.C. Ra sau Ra se folosesc ca refrigerenţi. Congelator ARCTIC magazine, preturi, oferte.

In manualul de utilizare, poti gasi informatii suplimentare despre instalare si pornire, indicatii legate de intretinere si depanare sau sfaturi utile despre aranjarea alimentelor in interiorul aparatului tau frigorific. Model Congelator, lada frigorifica Whirlpool: Clasa energetica: A++. Paragrafele care sunt valabile numai pen-tru anumite aparate sunt marcate cu o steluţă (*). In aceasta sectiune puteti descarca manuale de utilizare, fisa de produs si eticheta energetica pentru toate produsele Indesit in cativa pasi: cautati modelul sau introduceti codul produsului de pe eticheta cu detalii tehnice si selectati [HOST] cateva momente puteti descarca manualul de utilizare cautat. La eMAG, filtrele care iti sunt puse la dispozitie te vor ajuta sa alegi modelul dorit in functie de volum, numarul de usi, de sertare, consumul de energie, precum si dupa sistemul de dezghetare. Suport pentru sticle de vin* 8. OLX Online Services S. [HOST] Cauți un manual?

prezentul manual de utilizare. Luați legătura cu noi. Puteți accesa și descărca manualele de utilizare și alte documente despre aparatul dvs. 20 Reglare şi control Pag. Pentru a pregăti produsul pentru utilizare, consultaţi informaţiile din manualul de utilizare şi asiguraţi-vă că instalaţia electrică şi apă sunt corespunzătoare. Manualul este valabil pentru mai multe modele, prin urmare sunt posibile unele abateri. Asezati termometrul astfel incat sa aveti o vizibilitate buna. Ghid de utilizare PRIVILEG MASINA DE CUSUT.

În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Chiar daca iti alegi modelul din gama de congelatoare ieftine, vei putea pastra alimentele pentru perioadele mai sus mentionate. Citeste mai mult despre EUFAOW, congelator independent de la Electrolux Inregistreaza aparatul tau electrocasnic Electrolux si beneficiaza de acces rapid la manuale de utilizare, detalii despre achizitie, garantie sau depanare, oricand ai nevoie. Apr 11,  · Please, help me to find this manual de utilizare congelator arctic cu 7 sertare. • Întrucât următoarele instrucţiuni de utilizare se referă la diferite modele, caracteristicile frigiderului dvs. CONGELATOR NO FROST HFF-VNFX+ cod HFF-VNFX. Compartimentul cu zonă 3 în 1 6.

Compartimentul cu zonă 3 în 1 6. electrocasnic Siemens, din centrul de . Curatati suprafata din frigider/congelator inainte de a fixa ventuzele incluse. Compara (Electrocasnice). Iti poti face download de aici pentru eticheta energetica si fisa de produs.

Cãutari similare: congelator arctic manual de utilizare, congelator arctic manual utilizare, congelator arctic 4 sertare model manual de utilizare, manual de utilizare congelator arctic e, congelator arctic e manual de utilizare descarcare, congelator arctic e manual deutilizare, congelator arctic congelator privileg manual de utilizare manual. Dacă tăviţa s-a lipit de partea inferioară a. Acestea conţin informaţii importante despre folosirea in condiţii de siguranţă, instalarea şi îngrijirea aparatului.Frigider şi congelator congelator privileg manual de utilizare Manual de utilizare Stimaţi cumpăratori, Înainte de a pune în funcţiune noul dumneavoastră frigider/congelator, vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste instrucţiuni de folosire.R.

In aceasta pagina, veti gasi manuale de congelator privileg manual de utilizare utilizare a produselor AEG. Gasiti manualul, ghidul de folosire sau manualul de instructiuni pentru orice marca. Bec Raft de depozitare. MANUAL DE UTILIZARE MASINA DE SPALAT HWM Alimentare: V~50Hz Va rugam sa cititi cu atentie manualul inainte de a utiliza aparatul.

Cãutari similare: congelator vertical arctic model , congelator privileg manual de utilizare congelator vertical arctic 4 sertare model manual de ut, congelator arctic model , manual utilizare congelator vertical arctic din , congelator vertical arctic cv 21e defectiuni, defectiuni frigider arctic model e, lada frigorifica arctic model manual de utilizare. Congelator, lada frigorifica Whirlpool preturi, magazine. politicii de utilizare [HOST] o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor. pot diferi uşor de cele descrise în acest manual. 1Vedere de ansamblu asupra apa-ratului. Cauta produsul dupa model sau numar si descarca manualul PDF.

Cum să folosiţi frigiderul - congelatorul dumneavoastră Pag. Puteți accesa și descărca manualele de utilizare și alte documente despre aparatul dvs. Ghid de utilizare şi întreţinere DESCRIEREA PRODUSULUI Compartimentul frigider Picioruşe de congelator privileg manual de utilizare nivelare 2. Ce tip de congelator corespunde nevoilor tale?

Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare [HOST] o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor. de utilizare, în care veţi găsi descrierea produsului și recomandări utile. Întreţinerea frigiderului - congelatorului. Manualul de utilizare asigură utilizarea rapidă şi sigură a produsului. Congelator Arctic ANC+, clasa de energie A+, volum brut l, volum util l, 3 sertare + 1 comp. Thanks! Notă de Confidențialitate privind Servicii aferente Aparatelor Electrocasnice - Declaratie de confidentialitate - Disclaimer FAQ - Alege un furnizor de instalare - Contacteaza-ne - Manuale de utilizare - Eticheta energetica si fisa de produs - Whirlpool EMEA - Cariere.

04 Dec Manual de utilizare congelator Indesit UIAA 10/ UIAA By Admin. Panoul de comandă 7. Suport pentru sticle de vin* 8. Producerea cuburilor de gheaţă • Umpleţi tăviţa de gheaţă pe 3/4 cu apă și așezaţi-o pe fundul compartimentului congelator.

Citeste mai mult despre EUFAOW, congelator independent de la Electrolux Inregistreaza aparatul tau electrocasnic Electrolux si beneficiaza de acces rapid la manuale de utilizare, detalii despre achizitie, garantie sau depanare, oricand ai nevoie. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back. O subcategorie a frigiderelor cu o singură uşă o constituie aparatele frigorifice cu dublă [HOST]a pot funcţiona atât ca şi frigidere normale, cât şi ca un congelator vertical.

Puneti-le in arhiva pentru a le accesa mai tirziu pentru referinta. [HOST] foloseste cookies. Cum să folosiţi frigiderul - congelatorul dumneavoastră Pag.

Congelator magazine, preturi, oferte. Am înțeles că S. Se recomandă să se efectueze. O subcategorie a frigiderelor cu o singură uşă o constituie aparatele frigorifice cu dublă [HOST]a pot funcţiona atât ca şi frigidere normale, cât şi ca un congelator vertical. Comparati preturile magazinelor online la Congelatoare, lazi frigorifice gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Congelator din magazinul preferat.

Paragrafele care sunt valabile numai pen-tru anumite aparate sunt marcate cu o steluţă (*). Instructiuni de download. În funcţie de nevoile personale, prin simpla apăsare a unui buton aparatul poate fi comutat din regim de funcţionare frigider în cel de funcţionare congelator privileg manual de utilizare ca şi congelator. YouTube. congelator privileg manual de utilizare Dacă predaţi produsul unei alte persoane, oferiţi acest manual împreună cu produsul. Chiar daca iti alegi modelul din gama de congelatoare ieftine, vei congelator privileg manual de utilizare putea pastra alimentele pentru perioadele mai sus mentionate.

Rafturi 9. 17 Instalare Pag. Asezati congelator privileg manual de utilizare termometrul astfel incat sa aveti o vizibilitate buna. Cautati produsul dupa cod, model sau serie PNC si descarcati manualul PDF. Congelator Arctic ANC+, clasa de energie A+, volum brut l, volum util l, 3 sertare + 1 comp. Curatati suprafata din frigider/congelator inainte de a fixa ventuzele incluse.

Congelator magazine, preturi, oferte. CONGELATOR ORIZONTAL MANUAL DE UTILIZARE MODEL: CF A+. Produsul dvs. Ne rezervãm dreptul asupra efectuãrii de modificãri.

Am înțeles că S. congelator privileg manual de utilizare Cãutari similare: congelator arctic manual de utilizare, congelator arctic manual utilizare, congelator arctic 4 sertare model manual de utilizare, manual de utilizare congelator arctic e, congelator arctic e manual de utilizare descarcare, congelator arctic e manual deutilizare, congelator arctic manual. congelator privileg manual de utilizare Congelator vertical. Ghid de utilizare PRIVILEG. Instructiuni termometru frigider/congelator KitchenCraft KCSTRIPTH Scoateti cu grija produsul din ambalaj.

Read More. Instrucţiunile de manevrare sunt marcate cu, rezultatele acţiunii cu. Urmareste-ne. ro Manual de utilizare. In aceasta pagina, veti gasi manuale de utilizare a produselor AEG. Acest gaz este usor inflamabil, de aceea trebuie să fiţi siguri că sistemul frigorific nu s-a defectat in timpul transportului sau funcţionării.

8 / 39 RO Frigider / Manual de utilizare 3 Instalare Locaţia de montaj corespunzătoare Contactaţi un service autorizat pentru montarea produsului. Cumpara Congelator Beko RFNAK21W, l, 8 sertare, Clasa A+, No Frost, H cm, Alb de la eMAG! Ghid de utilizare PRIVILEG. Inox look. OLX Online Services S. Rafturi 9. Luați legătura cu noi. Congelator Privileg [HOST] Salveaza cautarea pentru a primi notificari atunci cand apar anunturi noi care se potrivesc criteriilor tale.

Cãutari similare: congelator vertical arctic model , congelator vertical arctic 4 sertare model manual de ut, congelator arctic model , manual utilizare congelator vertical arctic din , congelator vertical congelator privileg manual de utilizare arctic cv 21e defectiuni, defectiuni frigider arctic model e, lada frigorifica arctic model manual de utilizare. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de de mărci. Zona de conservare Compartimentul congelator şi de depozitare 4. s-a defectat și manualul nu oferă congelator privileg manual de utilizare nicio. Ledul portocaliu (2) indică faptul ca funcţia de congelare rapidă este activată (4) şi va ramâne aprins până când butonul de congelare rapidă nu va fi stins. În funcţie de nevoile personale, prin simpla apăsare a unui buton aparatul poate fi comutat din regim de funcţionare frigider în cel de funcţionare ca şi congelator.. şi pentru a asigura utili-zarea corectă a aparatului, înainte de instala-re şi de prima utilizare, citiţi cu atenţie acest manual de utilizare, inclusiv recomand ările şi avertismentele cuprinse în el.

Instrucţiunile de manevrare sunt marcate cu, rezultatele acţiunii cu. In plus, aceasta lada frigorifica este incadrata in congelator privileg manual de utilizare clasa energetica A++, o clasa energetica ce consuma cu pana la 29% mai putina energie . 1Vedere de . Congelator, lada frigorifica Whirlpool pareri.R. 01 Jul Manual de utilizare congelator LDK BDC . Descarca manualul produsului tau selectand codul acestuia din lista de mai jos. Acesta este afisat pe eticheta de service a electrocasnicului Whirlpool ex: WWDC Manual de utilizare congelator Candy CFU E Vezi intreaga oferta de aparate frigorifice Tags: candy, CFU E, congelator, instructiuni de folosire, manual de utilizare, romana.

• Întrucât următoarele instrucţiuni de utilizare se referă la diferite modele, caracteristicile frigiderului dvs. CUPRINS SECTIUNEA 1: INAINTE DE UTILIZARE x Atentionari de siguranta x Recomandari SECTIUNEA 2: INSTALARE x Indepartarea suruburilor de la transport x Reglarea picioarelor x Conectarea electrica. Cãutari similare: congelator arctic 4 sertare model manual de utilizare, congelator vertical arctic 4 sertare model manual de ut, lada frigorifica arctic model manual de utilizare, congelator arctic 5 sertare model manual utilizare. arrow_back. Manual de utilizare Fisa de produs. corectă a aparatului, înainte de instalare şi de prima utilizare, citiţi cu atenţie acest manual de utilizare, inclusiv recomandările şi avertismentele cuprinse în el. Compresorul va merge continuu.

Acest led nu indica temperatura din congelator. 17 Instalare Pag.


Categories: Free online 2012 chevy cruze repair manual pdf

Comments are closed.

html Sitemap xml